تجهیزات آشپزخانه صنعتی یکی از بزرگترین سرمایه گذاری هایی است که برای باز کردن یک رستوران جدید در آشپزخانه می انجامد. آشپزخانه صنعتی نیاز به تجهیزات صنعتی دارد که می تواند در برابر استفاده از رستوران های شلوغ جلوگیری کند. طرح یک آشپزخانه رستوران صنعتی باید اجازه دهد غذا به طور یکپارچه از قسمت آمادگی تا رسیدن به خط در جریان باشد.

نقش آشپزخانه رستوران

آشپزخانه قلب رستوران شما است، جایی که منو شما به زندگی شما می آید. این جایی است که غذا آماده، و پخته شده است. به طور معمول، این است که در آن ماشین ظرفشویی واقع شده است، غذا ذخیره می شود، همه ظروف، و تجهیزات آشپزی است.

برخلاف یک آشپزخانه خانگی که در آن تنها برای شما و خانواده تان است، یک آشپزخانه رستوران میتواند در هر تغییری تعداد زیادی از مردم را در داخل و خارج از آن داشته باشد، بنابراین مهم است که آن را سازماندهی کنید. این نه تنها موجب صرفه جویی در زمان، بلکه ضایعات بیش از حد را کاهش می دهد.

هزینه های آشپزخانه صنعتی 

یکی از بزرگترین هزینه ها برای بسیاری از رستوران های جدید آشپزخانه است. زمانی که شما برای اولین بار آماده باز کردن برای یک رستوران جدید بودید ممکن است در رابطه با گریل ها، کوره ها و کولرها سرمایه گذاری کرده باشید، شاید به نظر برسد تمام است اما بعد از اینکه شما در محدوده های جدید و یا حتی استفاده شده، مثل تجهیزات آشپزخانه، قرار بگیرید باید کمی صرفه جویی کنید یکی از راه های صرفه جویی در پول در طی فرآیند راه اندازی، تجهیزات مورد استفاده آشپزخانه است. شما در معرض خطر حمل گارانتی با تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرید، اما قطعات خاص مانند محدوده گاز، به ندرت در طول دوره گارانتی خراب می شوند. هنگام تجهیزات آشپزخانه، به یاد داشته باشید دچار  وسوسه هر مورد براق و پرطرفدار که ندگان سعی به آن را دارند نشوید شما فقط نیاز به چند اصول اولیه برای شروع به کار دارید

 

لینک منبع

 


بازرگانی رحیم زاده آشپزخانه ,تجهیزات ,رستوران ,استفاده ,جدید ,مورد ,آشپزخانه رستوران ,صرفه جویی ,تجهیزات مورد ,مورد استفاده , تجهیزات منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت جالب فایل کمکی اینجا همه چی هست لابراتوار فتوفرهنگ آموزش های همگانی شرکت مکش و دهش حذف